Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2015 14:10 - BibleC
Автор: artylo Категория: Забавление   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.12.2015 16:37


BibleC

image

На 15 декември обявихме новия език за програмиране - BibleC, като съвместен проект с Българската Патриаршия. Основната цел на проекта бе да се повиши нивото на духовна компетентност в обикновено скучното и склонно към прегрешение ежедневие на програмистите. Проектът може да се опише скромно като масивна атака върху сетивата, тъй като религиозните изображения заемат напълно недостатъчните 95.3788% от екрана на специализираното ни IDE (integrated development environment) по всяко време. Остатъкът от множеството функции на нашата нова кодова база спазват църковния календер, променяйки изискването за използваните библиотеки, напълно променяйки начина ви на програмиране за определения ден, почитайки светецът на съответния ден и като допълнение, напълно деактивира определени части от езика по време на пости.

Както виждате, православната църква днес осъществява своето служение на Бога по нови и иновативни начини, бивайки в крак с времето и модерните тренденции. Църквата разполага с нови религиозно-нравствено-технологично средства за духовното ръководство и хардуерна поддръжка на гражданите – миряни. Точно за това е необходимо да се осъществи и добро просветно-информатично съработничество, като се постигне едно добро взаимодействие между зад-клавиатурното устройство във вашия дом, работно място или образователно заведение и  BibleC.
По точи начин, църквата като богочовешки организъм съединява в себе си не само божественото и човешкото естество, но обединява и техническия, и научния прогрес, който бива пренебрегван от стотици години.

Следващите няколко параграфа ще пояснят в пълнота процеса на прякото участие на неразделния църковен организъм в обектно-ориентираното програмиране:

Характерът на BibleC в почти всички образователни учреждения, където информатиката и религиозното образование вървят ръка за ръка, отговора на изискванията за религиозна толерантност, уважение към убежденията на другите, веротърпимост и съжителство в разбирателство и мир.

Специализираният компилатор на BibleC не позволява недопустими стойности като 666 или 13, поради тяхното сатанистично естество, подлагайки ги на компилаторска грешка. Въпреки това Св. Синод на БПЦ предлага тези стойности да бъдат заменени с произволни параграфи от светото писание, тъй като православната църква няма властта и да замлъкне или да прекрати проповядването на Истината, каквито и други практики да се препоръчват и разпространяват в IT сферата.

Иновативното нововъведение, наречено AetherNET, ще позволи безжична връзка с вашия компютър и сървърната библиотека в Духовната Семинария, където ще бъде обработван, компилиран и интерпретиран вашия код. Връзката се осъществява духовно или чрез вашия WAN (използвайки съответните RJ-45 кабели). Също е възможна и връзката чрез новият JC-1BC, символизиращ връзката между Бога и вашият компютър.

Синтаксисът е в пълно религо-съобразие спрямо Светото Писание, заменяйки много от изкушенията на Лукавия с поучителни откъси от Светото Писание, подбрани от Пловдивския митрополит по време на неговото служение в Рилския манастир, където е бил затворен в килия, докато не приозведе език, образец на толерантност и неподчинен на римокатолическото учение и напълно отричайки базата на лютеранското христианско учение, което подбужда критики в Австрие, Белгия, Германия, Малта, Испания, Италия, Португалия и дори Финландия.
Издадени са и алтернативни версии на компилатора, където характера на  езикът в споменатите европейски страни отразяват и други аспекти на културата им и в тях се резплеждат културните артефакти и на други религии и култури.

Компилаторът поддържа текст на латински, гръцки и старобългарски, тъй като повечето модерни езици са изцяло на английски , а той често бива асоцииран с протестантското вероотстъпничество, което Българската Православна Цъкрва намира за наприемливо, въпреки своите изисквания към религиозна толерантност.
Иновативната техника по интерпретация на кодът се осъществява чрез споменатата по-рано духовна връзка, която почти на квантово ниво прехвърля и изчислява вашата логика директно до врига от мъченици, които работят като 16-ядрен процесор, докато от страни на тях работят най-добрите писари, известни като
Religiously Abstinent Monks (Религиозно Абстинентни Монаси  или съкратено RAM), които в реално време взимат молитвите и псалмите от процесорната верига и я записват, за да бъде канонизирана за вечни времена и бъдещи бдения.

Последното нещо, което бихме искали да обсъдим, е нашата единна кодова документация на официалния сайт на BibleC (treeoftheknowledgeofgoodandevil.biblec.bg). Единна, защото останалите копия са в процес на преписване, но до няколко години би трябвало да се издаде неин дигитален вариянт във формата на audiobook или e-book. Въпреки това, съветваме миряните да закупят хартиения й вариант, подвързан с дебела корица от еко-съобразна-еко-кожа, която бледо свети в нюанси на зелено, поради естеството на нейния добив и производство.

Благодарим Ви за вниманието и от екипа на  BibleC Ви пожелаваме весели празници!

-          Екипа на BibleC




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: artylo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12858
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930